FRI fragt på ordrer over 499 kr. til pakkeshop   •    Hurtig levering    •   14 dages returret


På lager
Varenummer:83546

BLOMSTERPRESSER

DKK 149,95
Beskrivelse
Saml nogle af naturens smukke blomster, tag dem med hjem og pres dem i blomsterpresseren fra MAMAMEMO®. Gem blomsterne som minder og lav fine personlige billeder, tryk, kort og udsmykninger af dem.
Blomsterpresning er en perfekt aktivitet til børn og voksne hele året rundt. Pluk og pres vintergækker til gækkebreve, og pluk af forårets og efterårets løv og blomster. Kun fantasien sætter grænser, når man skal finde og presse blomsterne.
Blomsterpresseren er 20 x15 cm med flere papstykker, så det er muligt at presse flere lag blomster ad gangen. Den har solide spændeskruer i metal, hvilket gør det muligt at justere alt efter hvor mange lag blomster, man ønsker at presse.
Hvis I ønsker inspiration til opbevaring af alle Jeres smukke pressede blomster, har MAMAMEMO® en blomsterjournal med masser af blanke sider til pressede blomster og et sæt med 2 trærammer med dobbelt akrylglas, hvor man nemt kan indsætte og udskifte blomster.


Den nye naturserie fra MAMAMEMO® til leg i naturen har et spændende udvalg af legetøj til nysgerrige børn og familier.
Du kan du tage hele familien med på opdagelse i naturen. I kan udforske og undersøge alt fra smådyr, kryb og insekter til spændende planter og farverige blomster fra haven, skoven eller stranden. I kan prøve at fjerne barken fra døde træer og se, hvad der gemmer sig herunder. I kan plukke smukke blomster, presse dem og gemme dem i fine rammer eller i den flotte blomsterbog.
Husk at passe på alle de forsvarsløse kryb, insekter og orme – selvom vores insektglas- og boks har lufthuller kan de små dyr ikke holde til at være der alt for længe.

Vores trælegetøj er lavet specielt til læring og underholdning.
Alt vores legetøj overholder europæiske regler for legetøjssikkerhed og bærer CE mærket.
BRAND
MAMAMEMO®
ALDER
3+
EAN_NR
5706798835460
CERTIFICATES
DER GRÜNE PUNKT:JA0-3 ÅR:IKKE EGNET 0-3 ÅRCE-MÆRKNING:YES / JAFSC CERTIFICERET TRÆ:JAUKCA:JA

Manualer

Med afsæt i FN’s 17 verdensmål, har vi har iværksat række tiltag indenfor de seneste år. Tiltagene har særligt afsæt i verdensmål nr. 12: Ansvarlig forbrug og produktion, der handler om at reducere de aftryk, vi sætter på vores jord. Men vi berører også mål 15: Livet på landet og mål 17: Partnerskaber for handling osv.