FRI fragt på ordrer over 499 kr. til pakkeshop   •    Hurtig levering    •   14 dages returret


På lager
Varenummer:83551

INSEKTNET

DKK 129,95
Beskrivelse
Prøv og se om du kan fange nogle af naturens insekter og smådyr med insektnettet fra MAMAMEMO®. Du kan gå på jagt efter fluer, brumbasser, sommerfugle eller guldsmede, men du skal være hurtig. For guldsmeden kan flyve op til 35-40 kilometer i timen. Har du fanget et insekt, kan du observere dem i nettet eller i et insektglas, hvorefter du lader dem flyve igen, så de kan passe på vores natur.
Mange smådyr og insekter er fredede og det er derfor meget vigtigt, at vi passer godt på dem. Man skal være meget forsigtig, når man indfanger de forsvarsløse dyr og må kun berøre dem ganske forsigtigt. Husk altid at lade dyrene flyve afsted på nye eventyr, efter I har kigget på dem.
Insektnettet fra MAMAMEMO® lavet i træ og er super lækker kvalitet. Den er 46,5 cm lang og har en diameter på 18 cm.


Den nye naturserie fra MAMAMEMO® til leg i naturen har et spændende udvalg af legetøj til nysgerrige børn og familier.
Du kan du tage hele familien med på opdagelse i naturen. I kan udforske og undersøge alt fra smådyr, kryb og insekter til spændende planter og farverige blomster fra haven, skoven eller stranden. I kan prøve at fjerne barken fra døde træer og se, hvad der gemmer sig herunder. I kan plukke smukke blomster, presse dem og gemme dem i fine rammer eller i den flotte blomsterbog.
Husk at passe på alle de forsvarsløse kryb, insekter og orme – selvom vores insektglas- og boks har lufthuller kan de små dyr ikke holde til at være der alt for længe.

Vores trælegetøj er lavet specielt til læring og underholdning.
Alt vores legetøj overholder europæiske regler for legetøjssikkerhed og bærer CE mærket.
BRAND
MAMAMEMO®
ALDER
3+
EAN_NR
5706798835514
CERTIFICATES
DER GRÜNE PUNKT:JA0-3 ÅR:IKKE EGNET 0-3 ÅRCE-MÆRKNING:YES / JAFSC CERTIFICERET TRÆ:JAUKCA:JA

Manualer

Med afsæt i FN’s 17 verdensmål, har vi har iværksat række tiltag indenfor de seneste år. Tiltagene har særligt afsæt i verdensmål nr. 12: Ansvarlig forbrug og produktion, der handler om at reducere de aftryk, vi sætter på vores jord. Men vi berører også mål 15: Livet på landet og mål 17: Partnerskaber for handling osv.