FRI fragt på ordrer over 499 kr. til pakkeshop   •    Hurtig levering    •   14 dages returret


På lager
Varenummer:85384

VÆRKSTEDSBÆNK I TRÆ

DKK 1.199,95
Beskrivelse
Kan du bedst lide at lege bilmekaniker, tømrer, snedker eller noget helt fjerde? Mulighederne er mange med værkstedsbænken fra MAMAMEMO®, og det er kun fantastien, der sætter grænser for aktiviteterne. Den skønne bænk er i træ, og gemmer på masser af imponerende detaljer.

Høvlebænken har rundsav, skruestik og målebånd på 50 cm. På bagsiden kan man hænge værktøjet, og under bordet er et stort rum med låge og 2 mindre rum, hvor den medfølgende værktøjskasse passer i det ene rum, og bakken til skruer, møtrikker og tandhjul passer i det andet.

Der medfølger bl.a. startkabler, oliekande, vatterpas, hammer, skruetrækker, vinkelmåler og svensknøgle. I alt 25 dele – alt sammen i træ.

Skulle du stadigvæk mangle værktøj til din bænk, så har MAMAMEMO® et fint sortiment af værktøj med bl.a. tommestok, målebånd, save og hobbykniv.
BRAND
MAMAMEMO®
ALDER
3+
EAN_NR
5706798853846
CERTIFICATES
0-3 ÅR:IKKE EGNET 0-3 ÅRCE-MÆRKNING:YES / JAGENBRUGSPAP:JAFSC CERTIFICERET TRÆ:JA

Manualer

Med afsæt i FN’s 17 verdensmål, har vi har iværksat række tiltag indenfor de seneste år. Tiltagene har særligt afsæt i verdensmål nr. 12: Ansvarlig forbrug og produktion, der handler om at reducere de aftryk, vi sætter på vores jord. Men vi berører også mål 15: Livet på landet og mål 17: Partnerskaber for handling osv.