FRI fragt på ordrer over 499 kr. til pakkeshop   •    Hurtig levering    •   14 dages returret


På lager
Varenummer:85675

LEGEKØKKEN M/EL KOGEPLADE

DKK 999,95
Beskrivelse
Træd ind i et univers af kreativ leg med vores splinternye legekøkken fra MAMAMEMO®, der bringer dansk design og bæredygtighed til den lille kok eller bager. Dette legekøkken er mere end bare et stykke legetøj – det er et vindue til fantasien og en portal til uendelige eventyr.

Legekøkkenet er fremstillet af FSC-træ, hvilket ikke blot sikrer en smuk og holdbar konstruktion, men også et miljømæssigt ansvarligt valg. To justerbare drejeknapper inviterer til timevis af interaktiv sjov – med en tilfredsstillende kliklyd ved hver justering. Når børnene drejer knapperne, udspringer magien: Kogepladen lyser op, ledsaget af realistiske "koge" lyde, og vandhanen udsender en behagelig lyd af rindende vand.

Justérbarhed er nøgleordet. Dette legekøkken vokser med dit barn, takket være de justerbare ben, der giver mulighed for to bordhøjder – enten 50 cm eller 56 cm. Legemad og tilbehør har deres egne pladser på de to hylder, der giver børnene et væld af muligheder for at skabe de mest fantasifulde kulinariske eventyr.

Designet i ikonisk sort og hvid, bliver dette køkken en sømløs tilføjelse til dit hjems interiør, der inkarnerer den minimalistiske elegance af skandinavisk interiør design.

Rollelegen, der trives i vores legekøkken, er ikke kun sjov og spil – det er en vigtig del af børns udvikling. Når børn engagerer sig i rollespil som små kokke, udvikler de deres fantasi, kreativitet og sociale færdigheder. Hver tur i legekøkkenet er en rejse ind i en verden, hvor der ikke er nogen grænser for, hvad der kan skabes og opdaget.

Mål på køkken i samlet tilstand:
Str. 70 x 30 x 84 cm
Bordhøjde: 50 cm + benforlængere på 6 cm
BRAND
MAMAMEMO®
ALDER
3+
EAN_NR
5706798856755
CERTIFICATES
DER GRÜNE PUNKT:JACE-MÆRKNING:YES / JAFSC CERTIFICERET TRÆ:JAUKCA:JA

Manualer

Med afsæt i FN’s 17 verdensmål, har vi har iværksat række tiltag indenfor de seneste år. Tiltagene har særligt afsæt i verdensmål nr. 12: Ansvarlig forbrug og produktion, der handler om at reducere de aftryk, vi sætter på vores jord. Men vi berører også mål 15: Livet på landet og mål 17: Partnerskaber for handling osv.