FRI fragt på ordrer over 499 kr. til pakkeshop   •    Hurtig levering    •   14 dages returret


På lager
Varenummer:85539

KAGEMAND

DKK 279,95
Beskrivelse
”I dag er det Peters fødselsdag, hurra hurra hurra………….”
Den nye kagemand fra MAMAMEMO® serien er både sjov, lærerig og helt igennem ideel til legekøkkenet.
Som et af de få lande har rigtig mange familier i Danmark en tradition med at servere kagemand/-kone til børnefødselsdage.
Hvad vil ikke være mere naturligt end at lade børnene føre denne tradition videre i deres rolleleg med den skønneste kagemand i træ – selvfølgelig med lækkert slik. MAMAMEMO® kagemanden er testet og godkendt til børn under 3 år, så de små nu også kan lege fødselsdag med dukkerne og bamserne.

Kagemanden er flot pyntet med lys og slik, som kan tages af og på. Selv ”lakridshåret” kan udskiftes.
Kagemanden kan deles i flere stykker og er af sikkerhedshensyn sat sammen med små plastik ”dyvler” i stedet for velcro. På samme måde kan slikket og lysene også tages af og på.
I starten er hullerne/”dyvlerne” lidt stramme for at undgå, at ”dyvlerne” falder ud af hullerne.  Derfor opfordrer vi forældrene til at hjælpe barnet i starten, indtil hullerne er ”slidt til”.

Vores trælegetøj er lavet specielt til læring og underholdning.
Alt vores legetøj overholder europæiske regler for legetøjssikkerhed og bærer CE mærket.
BRAND
MAMAMEMO®
ALDER
2+
EAN_NR
5706798855390
CERTIFICATES
DER GRÜNE PUNKT:JACE-MÆRKNING:YES / JAFSC CERTIFICERET TRÆ:JA

Manualer

Med afsæt i FN’s 17 verdensmål, har vi har iværksat række tiltag indenfor de seneste år. Tiltagene har særligt afsæt i verdensmål nr. 12: Ansvarlig forbrug og produktion, der handler om at reducere de aftryk, vi sætter på vores jord. Men vi berører også mål 15: Livet på landet og mål 17: Partnerskaber for handling osv.