FRI fragt på ordrer over 499 kr. til pakkeshop   •    Hurtig levering    •   14 dages returret


På lager
Varenummer:83006

DUKKE IDA, 30 CM.

DKK 149,95
Beskrivelse
Mød Ida fra MAMAMEMO® Dolls.
Hun er fri for giftige blødgørende stoffer og parfume. Ida kan allerede bruges af børn helt nede fra 1-årsalderen.
Hun er 30 cm lang, har flotte blå øjne, ingen hår og ´fixed eyes´ - altså kan øjnene ikke lukkes. Ida er en slaskedukke med hoved, arme og ben i vinyl og en blød krop af stof med fyld. Der medfølger ét lækkert, blødt sæt tøj bestående af hårbånd med sløjfe, trøje og bukser.
Dukken Ida er perfekt til alt rolleleg med dukker. Hendes bløde krop gør det nemt for de mindste at klæde hende af og på, mens de ældre kan bruge til mere avancerede lege som far, mor og børn.
Hvem har ikke set et barn leve sig ind i forældrerollen med deres lille dukke og tage sig af den, som var det et rigtigt barn? Børnenes største inspirationskilde til rollelege findes i de voksnes verden og rollelegen med dukken er meget givende for barnet, da de er med til at udvikle forestillingsevne, følelser, empati, fantasi og sociale kompetencer.
Til Ida anbefaler vi MAMAMEMO® Dolls dukketøj i str. 29-32.


Vores legetøj er lavet specielt til læring og underholdning.
Alt vores legetøj overholder europæiske regler for legetøjssikkerhed og bærer CE mærket.
BRAND
MAMAMEMO®
ALDER
1+
EAN_NR
5706798830069
CERTIFICATES
DER GRÜNE PUNKT:JA

Manualer

Med afsæt i FN’s 17 verdensmål, har vi har iværksat række tiltag indenfor de seneste år. Tiltagene har særligt afsæt i verdensmål nr. 12: Ansvarlig forbrug og produktion, der handler om at reducere de aftryk, vi sætter på vores jord. Men vi berører også mål 15: Livet på landet og mål 17: Partnerskaber for handling osv.