FRI fragt på ordrer over 499 kr. til pakkeshop   •    Hurtig levering    •   14 dages returret


På lager
Varenummer:86201

MAMAMEMO UDELEG- SÆT

DKK 479,80
Beskrivelse
Træd ind i naturens forunderlige verden med vores udforskningssæt til smådyr fra MAMAMEMO®! Med foråret på vej er det tid til at opleve naturens magi og de små beboere, der gemmer sig blandt os. Dette fantastiske sæt giver dig alt, hvad du behøver til spændende udendørs leg og læring - alt sammen til en fantastisk pris!
Udforsk detaljerne i naturen med vores robuste lup, der bringer selv de mindste skabninger tættere på. Fang spændende insekter og små dyr med vores insektnet og placer dem sikkert i vores insekthus for nærmere observation. Og når du er klar til at gå endnu tættere på, brug vores insektglas med forstørrelse til at studere de små væsener i al deres pragt.
Dette sæt er ikke bare en samling af redskaber; det er en invitation til at udforske og forstå naturen på en sjov og interaktiv måde. Lad dit barn opdage skønheden i naturen og lære om dens mange mysterier med vores udforskningssæt til smådyr fra MAMAMEMO®.
Så lad os sammen tage på eventyr og skabe uforglemmelige minder i naturens skatkammer!
BRAND
MAMAMEMO®
ALDER
3+
EAN_NR
5706798862015

Manualer

Med afsæt i FN’s 17 verdensmål, har vi har iværksat række tiltag indenfor de seneste år. Tiltagene har særligt afsæt i verdensmål nr. 12: Ansvarlig forbrug og produktion, der handler om at reducere de aftryk, vi sætter på vores jord. Men vi berører også mål 15: Livet på landet og mål 17: Partnerskaber for handling osv.