På lager
Varenummer:83005

DUKKE MED EKSTRA TØJ - 40 CM

DKK 199,95
EAN_NR
5706798830052

Manualer

Beskrivelse
Mød dukken fra MAMAMEMO® Dolls med et ekstra sæt tøj.

Dukken er fri for giftige blødgørende stoffer og parfume, og den kan allerede bruges af børn helt nede fra 1-årsalderen.
Dukken er 40 cm lang, har flotte blå øjne, ingen hår og ´fixed eyes´ - altså kan øjnene ikke lukkes. Det er en slaskedukke med hoved, arme og ben i vinyl og en blød krop af stof med fyld. Der medfølger to lækre, bløde sæt tøj.

Dukker er perfekt til alt rolleleg med dukker. Den bløde krop gør det nemt for de mindste at klæde dem af og på, mens de ældre kan bruge dem til mere avancerede lege som far, mor og børn.

Hvem har ikke set et barn leve sig ind i forældrerollen med deres lille dukke og tage sig af den, som var det et rigtigt barn? Børnenes største inspirationskilde til rollelege findes i de voksnes verden og rollelegen med dukken er meget givende for barnet, da de er med til at udvikle forestillingsevne, følelser, empati, fantasi og sociale kompetencer.

Vores legetøj er lavet specielt til læring og underholdning.
Alt vores legetøj overholder europæiske regler for legetøjssikkerhed og bærer CE mærket.
Med afsæt i FN’s 17 verdensmål, har vi har iværksat række tiltag indenfor de seneste år. Tiltagene har særligt afsæt i verdensmål nr. 12: Ansvarlig forbrug og produktion, der handler om at reducere de aftryk, vi sætter på vores jord. Men vi berører også mål 15: Livet på landet og mål 17: Partnerskaber for handling osv.